Over ons

Sucabo BV is een familiaal accountants- en belastingconsulentenkantoor in Lembeke aangesloten bij het ITAA, onder leiding van Sucaet Nico.

Wij hebben als doelstelling ondernemers persoonlijk te begeleiden bij alles wat met het zelfstandig ondernemen te maken heeft, met een correct gevoerde boekhouding als uitgangspunt.

Als kleiner kantoor kunnen wij elke klant behandelen volgens zijn of haar wensen. Op die manier zorgen we voor een toegevoegde waarde die je van je boekhouder verwacht. Klanten genieten een rechtstreekse en persoonlijke service. Bereikbaar zijn voor ondernemers staat hierbij centraal. Wij zijn steeds bereikbaar om ondernemers bij al hun vragen en bezorgdheden bij te staan, ook buiten de gebruikelijke kantooruren en weekdagen.

Samen gaan we op zoek hoe de samenwerking het meest efficiënt en praktisch kan verlopen. We maken graag tijd voor je vrij, zowel voor de bijberoeper als de grotere KMO.

Wilt u weten wat Sucabo BV voor uw onderneming kan betekenen of bent u van plan uw eerste stappen als ondernemer te zetten, maak dan zeker een afspraak voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek.